T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Esenler Güzide Özdilek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haberler

May

Yazılım alanında kendilerini geliştirmiş ve şu an çeşitli şirketler bu alanda görev yapan uzman eğitmenler tarafından öğrencilerimize bilgilendirici seminerler düzenlendi. Soru-cevaplarla öğrencilerin iş hayatıyla alakalı  kafalarındaki problemler  giderilmeye çalışıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz

Nis

Öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz "Kuru boya ve Quiling Sanatı" konulu resim sergimiz.

Nis

Rehberlik servisimiz tarafından düzenlenen, 12. Sınıflarımıza yönelik Sınav Kaygısı semineri.

 

Nis

Okulumuzda 23 Nisan etkinliği büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Esenler Belediyesi’nin “Okulumda Radyo Var” projesi kapsamında Esenler Güzide Özdilek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Radyo Sitâre yayın hayatına başladı. Etkinlik sorumlusu öğretmenimiz Sayın Sümeyra Duran'ı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz psiklojik danışmanı Zeynep Büşranur Yılmaz öğretmenimiz sınıf kademelerine uygun olarak rehberlik eğitimlerine devam etmektedir. Gayretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan etkinliği kapsamında öğrencilerle hazırladığı tiyatro etkinliğinden dolayı öğretmenimiz Reyyan GÜNDÜZ'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okul kütüphanemizin düzenlenmesinde ve sistemsel hale getirilmesinde görev alan öğretmenimiz Sayın Mine ÇİFTÇİ'ye teşekkürler.

Mrt

Okulumuzun Psikolojik Danışmanlarından Sayın Hülya Ongun Çevrimiçi Veli Semineri düzenlemiştir. Gayretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi anısına yaptığı resim sergisinden dolayı Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sayın Resul ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayı büyük bir heyecanla karşılandı. Öğrencilerimizde Ramazan bilinci oluşturmak ve oruç ibadetine öğrencilerimiz teşvik etmek için yaptığımız Ramazan faaliyetlerinde emeği geçen Esmanur TÜTÜNCÜ ve Tuba KÜÇÜKŞENGÜN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerinden Yağmur Ravza Türk 2023-2024 Wushu Kung Fu Light San alanında okul, il ve ülke dereceleriyle bizleri gururlandırmıştır. 

  • Marmara Bölgesi şampiyonası
  • Türkiye Antalya şampiyonası
  • İstanbul şampiyonası
  • 30 Ağustos Zafer bayramı şampiyonası
  • Okullar arası şampiyonası
  • Türkiye Yalova Şampiyonası

Mrt

Okulumuzda Bilim ve Teknoloji Haftası için çeşitli etkinlikler yapıldı. Proje ve etkinlik yürütücüsü Bilişim Teknolojileri öğretmeni  Sayın Salman AKAN'a katkılarından dolayı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda Filistin konulu etkinlik yapıldı. Programımız Okul Aile Birliği başkanımız Sayın Okan ÖZEN beyefendinin de katılımıyla gerçekleşti.

Ock

Koordinator okul olarak okulumuzda Genç Nida Güzel Kur'an'ı Kerim okuma yarışması yapıldı. Öğretmenimiz Fatma TAŞKIN'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.