İSTANBUL / ESENLER - Esenler Güzide Özdilek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Koordinator okul olarak okulumuzda Genç Nida Güzel Kur'an'ı Kerim okuma yarışması yapıldı. Öğretmenimiz Fatma TAŞKIN'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Yazar Sezai KARATEPE Filistin için geçmişten günümüze analiz semineri yaptı.

Ara

12. sınıf öğrencilerimize yönelik en çok soru çözenlerin belirlendiği Aylık Soru Liderleri çalışması sonucunda kasım ayı içinde 12/İ sınıfından Ebrar Yaren Eyimaya 4800 soru ile birinci, 12/B sınıfından Zeynep Sude Zor ve Nour Hammash 4500 soru ile ikinciliği paylaşarak aylık soru liderlerimiz olmuştur. Soru liderlerimizin isimleri ve çözdükleri soru sayısı 4. kat panosunda ayrıca duyurulmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Aralık ayı soru liderleri çalışmamız devam etmektedir.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

Tem

Basarilariyla bizleri gururlandiran öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emegi geçen ailelerine ve öğretmenlerimize tesekkkur ederiz.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDE AYŞENUR AYDIN TÜRKİYE GENELİ %1,09'LİK DİLİME GİREREK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ,AİLESİNİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Haz

TEK DERS SINAVI KALAN 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SORUMLULUK SINAV TAKVİMİDİR.

Haz

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MEZUNİYET PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE TÖRENE KATILAN MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

OKULUMUZ VOLEYBOL TAKIMI ÖĞRENCİLERİ İLE ÖĞRETMENLERİMİZ MAÇ YAPTILAR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.